Μία αδιόρθωτη ομάδα, που τα… χάνει όταν προηγείται

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για περίπου ένα αγωνιστικό 20λεπτο ο ΑΡΗΣ… έριξε μαύρο σε ό,τι καλό έκανε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και το πλήρωσε με τρία γκολ και ένα κάζο που θα θυμάται για καιρό.

Με το φινάλε του χθεσινού αγώνα βρέθηκε να αναλύει επιπόλαια λάθη, κενά διαστήματα και γενικότερα μία κακή ανασταλτική λειτουργία. Οπως έκανε δηλαδή τόσο με τον ΟΦΗ όσο και με τη Λαμία.

Κόντρα στους Κρητικούς ο ΑΡΗΣ δεν πλήρωσε το κακό του διάστημα, το οποίο του κόστισε με τους Φθιωτούς. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε εκείνα τα ματς τα κενά διαστήματα των “κιτρινόμαυρων” εμφανίστηκαν στη διάρκεια των δευτέρων ημιχρόνων, σε αντίθεση με χθες που το κακό ξεκίνησε μετά το 30′ και κορυφώθηκε στο 60′ με το γκολ του Μουνάφο.

Πλέον είναι μία επαναλαμβανόμενη κατάσταση για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ο οποίος καλείται να βάλει ένα τέλος πριν εξελιχθεί σε μοτίβο και να το… κόψει από τη ρίζα του. Να κάνει δηλαδή καλύτερη την ομάδα στην διαχείριση των αγώνων κατά τη διάρκειά τους και κυρίως όταν βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Διότι εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα.Ένας ΑΡΗΣ που προηγείται και τα… χάνει χωρίς λόγο, δείχνοντας ότι έχει ξεκάθαρο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι στους τελευταίους αγώνες, με αποκορύφωμα τον χθεσινό όπου ένα ευχάριστο απόγευμα εξελίχθηκε σε πρωτοχρονιάτικο εφιάλτη.

Μάλιστα ο ΑΡΗΣ μέχρι και τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ κέρδιζε όλα τα ματς στα οποία έβρισκε πρώτος δίχτυα. Και στα δύο τελευταία κατάφερε να πετάξει πέντε βαθμούς που κρατούσε στα χέρια του και τώρα θα τον είχαν πιο κοντά στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα