Μετά τον Σουλεϊμάνοφ… τα μετάλλια

από AllAboutARIS

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν δέχθηκε τις εξηγήσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και του Σάπι Σουλεϊμάνοφ κι έτσι διατήρησε την ποινή των πέντε αγωνιστικών, με την οποία τιμωρήθηκε ο Ρώσος εξτρέμ, για όσα έγραψε στο Φύλλο Αγώνα η διαιτητής Στεφανί Φραπάρ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτή ήταν μία από τις δύο… δικαστικές αποφάσεις που απασχολούν τους Κιτρινόμαυρους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η δεύτερη έχει να κάνει με την υπόθεση για τα μετάλλια. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν ήδη καταθέσει τις θέσεις τους, προφορικώς και γραπτώς, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κι αναμένουν την απόφαση, η οποία αναμένεται να κοινοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Υπενθυμίζουμε πως όλα τα μέλη της αποστολής των Κιτρινόμαυρων κινδυνεύουν με τιμωρία δύο αγωνιστικών αν η επιτροπή της Ομοσπονδίας θεωρήσει ότι ηθελημένα δεν παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, κάτι που όμως δεν ισχύει, αφού ουδέποτε κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο τελετουργικό. Άλλωστε επί τούτου υπάρχουν δημόσιες μαρτυρίες μέχρι και ανθρώπων της ΕΠΟ (σ.σ. Διακοφώτης).

Προτεινόμενα Άρθρα