Με… αέρα τελικού στην Τούμπα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα πλέι οφ σηκώνουν αυλαία σήμερα και βρίσκουν τον ΑΡΗ να πηγαίνει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (21:00, Novibet AllAboutARIS TV, AllAboutARIS.gr, NS Prime) στο ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής.

Είναι η 3η πράξη των μεγάλων αγώνων της πόλης για φέτος και με τους δύο “μονομάχους” να ακολουθούν βίους αντίθετους τα τελευταία 24ωρα.

Από τη μία ο ΑΡΗΣ κινείται σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου, μετά την πρόκριση κόντρα στον Παναιτωλικό, πηγαίνοντας με ψυχολογία και απελευθερωμένος απόψε στην Τούμπα για τη νίκη.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης μετά την ήττα στην Κροατία και έχοντας στο μυαλό του τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την ίδια στιγμή όμως καλείται να μαζέψει βαθμούς στην προσπάθειά του να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά με μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους τρεις που βρίσκονται στην “κούρσα” του τίτλου.

ΑΡΗΣ: Ολοι “μέσα” για το ντέρμπι… με επιστροφές

Απαρτία στις τελικές επιλογές του Άκη Μάντζιου για την αποστολή του αποψινού ντέρμπι.

Ο Έλληνας τεχνικός παίρνει 22 παίκτες στην Τούμπα, επαναφέροντας τους Βερστράτε-Τζούρασεκ που είχαν μείνει εκτός στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό για λόγους τακτικής.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

ΠΑΟΚ:Έκπληξη με Τσιγγάρα, εκτός ο Σαμάτα

Ο Έλληνας μέσος είναι σημείο αναφοράς με την… απουσία του από την αποστολή για το αποψινό ντέρμπι, απτοελώντας έκπληξη.

Παράλληλα εκτός έμεινε ο Σαμάτα που κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και οι τραυματίες Σάστρε, Εκόνγκ και Μιχαηλίδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας

Η «ταυτότητα» του αγώνα

1η αγωνιστική πλέι οφ Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ-ΟΦΗ

Γήπεδο: «Στάδιο Τούμπας»

21:00, Novasports Prime

Διαιτητής: Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβενία)

Βοηθοί: Γιούρε Πραπρότνικ (Σλοβενία), Γκρέγκα Κορντέζ (Σοβενία)

4ος: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Άλεν Μποροσάκ (Σλοβενία)

Βοηθός VAR: Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου)

Προτεινόμενα Άρθρα