Με τον Μορόν και τους κανόνες του στο 5.50 ο ΑΡΗΣ στο Φάληρο!

από AllAboutARIS

Με την φόρα από τα προηγούμενα ματς και την αύρα του Άκη Μάντζιου, ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (20:30) στο Φάληρο.

Η επάνοδος του Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία άλλαξε εντελώς τα δεδομένα και το κλίμα στον Άρη. Οι «κίτρινοι» είναι αήττητοι για τρία ματς, στα οποία κέρδισαν τον Αστέρα Τρίπολης (3-2) και τον Παναιτωλικό (3-0), μαζί φυσικά με το ξεκούραστο 0-0 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. 

Η λογική στην τακτική προσέγγιση επέστρεψε για τα καλά και ο Άρης μπορεί πλέον να παίζει με διαφορετική ψυχολογία στα δύσκολα έκτος έδρας παιχνίδια του. Όπως έδειξε και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Μάντζιου γνωρίζει πως να αμυνθεί και πως να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Αν μπει στην εξίσωση η αργή άμυνα του Ολυμπιακού, που στα τελευταία ματς δείχνει να αντιμετωπίζει αρκετά ζητήματα, τότε μπορεί να ειπωθεί με ευκολία πως ο Άρης θα φέρει το ματς στα μέτρα του και θα πως θα μπορέσει να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη. Το Over 0,5 γκολ των «κίτρινων» βρίσκεται σε απόδοση 1.85.

Από εκεί και πέρα, η νέα τάξη πραγμάτων στους Θεσσαλονικείς δημιουργεί σιγά – σιγά μία ομάδα που κρατάει σωστά τις αποστάσεις, που γνωρίζει πως να αμυνθεί και που ξέρει να διαχειριστεί άριστα το τέμπο του αγώνα. Το ματς αναμένεται να μείνει σε χαμηλό αριθμό τερμάτων και το Under 2.5 γκολ συναντάται σε απόδοση 1.94.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μορόν διανύει περίοδο φόρμας. Ο Ισπανός έχει ήδη εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τον Άρη και μπορεί να κάνει την διαφορά σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μορόν κόντρα στον Ολυμπιακό βρίσκεται σε απόδοση 5.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα