Μπαπέ: «Η Παρί είναι η μοναδική μου επιλογή, ένα γράμμα δεν… σκοτώνει κάποιον»

από AllAboutARIS

Μπορεί τα media σε Ισπανία και Γαλλία να… βουίζουν για τον μέλλον του μετά την επιστολή που έστειλε στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Μπαπέ παραμένει ξεκάθαρος! Το Παρίσι αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μοναδική του επιλογή και φρόντισε να το τονίσει για ακόμα μια φορά κατά την προετοιμασία του με την εθνική Γαλλίας.

«Ήδη έχω απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση. Στόχος μου είναι να παραμείνω στην Παρί την επόμενη σεζόν. Είναι η μοναδική επιλογή μου αυτήν τη στιγμή. Είμαι έτοιμος να γυρίσω για τη θερινή προετοιμασία. Ελπίζω οι επόμενες ερωτήσεις να είναι για τον αγώνα αύριο» ανέφερε αρχικά, προτού συνεχίσει:

«Η επιστολή αυτή δεν εστάλη στη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, αλλά νωρίτερα. Δεν πίστευα ότι ένα γράμμα θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Ύστερα από αυτές τις αντιδράσεις, δεν με ενδιαφέρει. Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον».

Την ίδια στιγμή πάντως στη Γαλλία επιμένουν πως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αναφορικά με το μέλλον του, μιας και η Παρί έχει ξεκαθαρίσει πως είτε θα δεσμευτεί για ανανέωση είτε θα πωληθεί μέσα στο καλοκαίρι!

Προτεινόμενα Άρθρα