Πολύ κοντά στον Μπρούνο Κόστα ο ΑΡΗΣ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τον Νικολά Ενκουλού στη Θεσσαλονίκη για λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal, ο ΑΡΗΣ ρίχνει ήδη το βάρος στις επόμενες κινήσεις του και με προτεραιότητα τον χαφ.

Η Ιβηρική παραμένει… must στις αναζητήσεις της ομάδας και από εκεί έχει αντλήσει κάποιες επιλογές για τη μεσαία γραμμή της. Παίκτες από μεσαία αλλά και τα πάνω… ράφια, όπως ο Μπρούνο Κόστα, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα της ομάδας το τελευταίο διάστημα και μάλιστα οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία!

Ο Πορτογάλος μέσος είναι ένας συνδυασμός 6αριού με 8άρι, με πολλές εντάσεις και πίεση στο παιχνίδι του. Θυμίζει αρκετά τον Σάσα, με τη διαφορά ότι βοηθάει και επιθετικά στην οργάνωση, ψάχνοντας το σουτ αλλά έχει και χτυπήματα στις στατικές φάσεις. Στοιχεία που ξεχώρισε ο ΑΡΗΣ και για αυτό τον παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

Μέχρι και πριν λίγες μέρες τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο παίκτης ψάχνεται για εκτός Πορτογαλίας και η Πόρτο δεν είναι αρνητική, αρκεί να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Στην περίπτωση του ΑΡΗ είναι δύσκολο να τεθεί θέμα αγοράς, για αυτό και ο δανεισμός είναι ο πιο εφικτός τρόπος για να αποκτήσει ο Κόστα, εκμεταλλευόμενος και την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Κάτι που ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει

Μάλιστα χθες αγωνίστηκε βασικός για 71 λεπτά στο ντέρμπι της Πόρτο με τη Σπόρτινγκ, καλύπτοντας το κενό του Γκρούγιτς στον χώρο του κέντρου.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον του ΑΡΗ επιβεβαιώνεται και εντός της Πόρτο, στην οποία αγωνίζεται από το ξεκίνημα της καριέρας του (36 συμμ.) με ενδιάμεσους σταθμούς τις Πορτιμονένσε (2019-20) και Πάσος Φερέιρα τη σεζόν 2020-21

Προτεινόμενα Άρθρα