Η βάση και οι διαφοροποιήσεις της ενδεκάδας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αλλαγμένος αλλά και χωρίς πολλές διαφορές, σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, επιστρέφει ο ΑΡΗΣ από τη διακοπή του Πάσχα στο πολύ κρίσιμο ματς απέναντι στον Βόλο.

Ο Τόλης Τερζής δεν άνοιξε τόσο πολύ τα χαρτιά του αυτή τη φορά, ωστόσο ο… μπούσουλας της ομάδας για την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού μοιάζει να έχει “κλέιδώσει”.

Ολη η εβδομάδα… μοιραζόταν ανάμεσα στο άκρως επιθετικό 4-3-3 και το πιο ισορροπημένο 4-2-3-1, με το δεύτερο να έχει και το προβάδισμα για να στηριχτεί ο ΑΡΗΣ σε αυτό.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι πιθανό να στηριχτεί στη “συνταγή” του αγώνα με την ΑΕΚ αλλά με ελαφριές διαφοροποιήσεις. Αρχικά σε πρόσωπα, με τον Καμαρά να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης και τον Ενκουλού -εφόσον κριθεί έτοιμος- αντί του τραυματία Μπράμπετς.

Από εκεί και πέρα δύσκολα θα αλλάξει κάτι στις υπόλοιπες θέσεις. Κουέστα στο τέρμα, Εμπακατά-Πίρσμαν στα πλάγια μπακ, Νταμπό-Ετέμπο στα χαφ και οι Ιτούρμπε-Νταρίντα-Πάλμα τριάδα πίσω από τον Καμαρά.

Στην περίπτωση του 4-3-3 θα βγει ο Νταμπό και θα περάσει ο Καμάτσο, χωρίς όμως να συγκεντρώνει πλέον τόσες πολλές πιθανότητες, τουλάχιστον από το ξεκίνημα του αγώνα.

Η διαφορά σε σχέση με την ΑΕΚ είναι ότι ο ΑΡΗΣ αυτή τη φορά θα αναγκαστεί να γίνει πιο επιθετικό, έχοντας παράλληλα και μια άλλη ισορροπία ανασταλτικά την οποία του προσφέρει η παρουσία δύο αμυντικών μέσων.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα