Ιούλιος με… ανάγκη για άμεσες κινήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ιούλιος δεν ξεκινάει για τον ΑΡΗ με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και αυτό αφορά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο κύλησε ο Ιούνιος.

Με εξαίρεση τα θέματα Μάντζιου και Κουέστα, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού δεν προσέφερε κάποια άλλη ουσιαστική εξέλιξη και έτσι η ΠΑΕ μπαίνει στον Ιούλιο με πολύ γεμάτα χέρια και μία δεδομένη πίεση για άμεσες κινήσεις που πρέπει να δρομολογηθούν εντός των επόμενων 24ώρων.

Πέρα από το ανοικτό μέτωπο στα μεταγραφικά και τις πολλές ανάγκες στο ρόστερ, υπάρχουν τα ζητήματα στελέχωσης σταφ, γραφείων και γενικά σταδιακής αναβάθμισης της ΠΑΕ, για κάποια εκ των οποίων ίσως υπάρξουν κινήσεις άμεσα.

Οσον αφορά το ρόστερ, από την προηγούμενη εβδομάδα… τρέχει πιο έντονα το θέμα του αριστερού μπακ με τον Τζόναθαν Σίλβα στο προσκήνιο ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτή την εβδομάδα να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Φαμπιάνο αφού εκπνέει το χρονικό διάστημα που ήθελε προκειμένου να πάρει τις οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του.

Τα μέτωπα είναι αρκετά και με τον Ιουλίο πλέον να είναι εδώ ο ΑΡΗΣ πρέπει να πάει σε… μαζεμένες κινήσεις ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά να τα κλείνει.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα