Ντουκουρέ… τρεις μήνες μετά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ηταν 1η Οκτωβρίου όταν ο Σεΐκ Ντουκουρέ αγωνιζόταν για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΑΡΗ, κόντρα στην Κηφισιά. Σίγουρα όχι μία από τις καλύτερες στιγμές του στα κιτρινόμαυρα.

Έκτοτε ο Ιβοριανός ήταν… και δεν ήταν σε αποστολές της ομάδας, με τον Άκη Μάντζιο  να αξιοποιεί περισσότερο τους Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ και Τζούρασεκ για τον χώρο του κέντρου.

Ο Αφρικανός χαφ πέρασε ένα τρίμηνο που έδειχνε να μην βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή, μέχρι που ο τραυματισμός του Βερστράτε τον έφερε ξανά στο προσκήνιο μαζί με τα διαδοχικά παιχνίδια των τελευταίων ημερών.

Ο Μάντζιος ήξερε ότι θα πρέπει να δώσει ανάσες στο κέντρο του χθες και έτσι είχε προετοιμάσει αναλόγως τον Ντουκουρέ, ο οποίος στάθηκε αξιοπρεπώς για το διάστημα που αγωνίστηκε και με δεδομένο ότι είχε να παίξει από τον περασμένο Οκτώβριο.

Οσο ο Βερστράτε είναι εκτός, ο Μάντζιος θα χρειαστεί τις βοήθειες του Ντουκουρέ από τον πάγκο ενώ κόντρα στον Παναιτωλικό δεν αποκλείεται να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού. Κάτι όμως που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τί θα γίνει στο ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα