Ντροπή και ξεφτίλα, όρισαν Διαμαντόπουλο αντί για ξένο!

από AllAboutARIS

Η ΚΕΔ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ απέδειξαν εν τέλει ότι δεν θέλουν ισονομία. Και για αυτό δεν όρισαν ξένο διαιτητή στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΡΗΣ!

Αντί για το αυτονόητο, ο κ. Κλάτενμπεργκ όρισε τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο για να διευθύνει την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, μαζί και με έναν βοηθό από την Ανατολική Αττική. Τον Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ…

Υπάρχει βέβαια ξένος και συγκεκριμένα στο VAR, όπου ορίστηκε ο Ρούπερτι Κλέι από την Ολλανδία. Και πάλι όμως είναι πολύ μακριά από το αυτονόητο που απαίτησε ο ΑΡΗΣ. Συν ότι εκθέτει τον Κλάτενμπεργκ, καθώς μπορούσε να φέρει ξένο για το VAR αλλά όχι για τον αγωνιστικό χώρο!

Είναι προφανές ότι δεν θέλουν ισονομία και το απέδειξαν. Δεν θέλουν ξένους διαιτητές αλλά μόνο εκείνους που ασκού επιρροή στο συνοθύλευμα της ΕΠΟ.

Ο ΑΡΗΣ πέρυσι δεν δέχθηκε γκολ με ξένους διαιτητές στο ΟΑΚΑ. Και προφανώς για αυτό, μεταξύ άλλων, φέτος άλλαξαν τα δεδομένα.

Πέραν των Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) και Ρούπερτι στο VAR, βοηθοί θα είναι οι Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και 4ος ο Καραντώνης (Ημαθίας).

 

Προτεινόμενα Άρθρα