Ξέρει τις επιλογές, πρέπει και να αποφασίσει…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παράλληλα πορεύονται τα μεταγραφικά με τα αγωνιστικά τις τελευταίες μέρες στον ΑΡΗ, με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν να μην κλείνουν ακόμα το ρόστερ.

Οσο πλησιάζει το ντέρμπι, το βάρος πέφτει ακόμα περισσότερο στο αγωνιστικό αλλά την ίδια στιγμή εντείνονται οι διαβουλεύσεις στην Αλκμήνης για τον φορ και τον τερματοφύλακα που χρειάζεται η ομαδα.

Το “παράθυρο” των ελεύθερων προσφέρει μία λίστα περιορισμένων αλλά συγκεκριμένων επιλογών στους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι δεν χρειάζεται να ψάξουν παραπάνω αλλά να αξιολογήσουν και να επιλέξουν μία από τις διαθέσιμες περιπτώσεις.

Η ανάγκη για την απόκτηση ενός επιθετικού παραμένει το πρώτο μέλημα των “κιτρινόμαυρων”, αντιλαμβανόμενοι ότι δεν… βγαίνει εύκολα το διάστημα μέχρι τον Ιανουάριο με τον Λορέν Μορόν και ως δεύτερη επιλογή τον Αλβάρο Σαμόρα.

Ο ΑΡΗΣ βέβαια δεν θέλει να πάρει απλά για να πει ότι έχει έναν δεύτερο επιθετικό, αναζητώντας μία λύση που ταιριάζει στα οικονομικά και αγωνιστικά “θέλω” του.

Στο μέτωπο του τερματοφύλακα, ακόμα και αν μείνει ο Κυριαζής υπάρχει ειλημμένη απόφαση για προσθήκη ενός ακόμα παίκτη που θα αυξήσει τον ανταγωνισμό προς τον Χουτεσιώτη και κατ΄επέκταση προς τον Κουέστα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα