Ξέσπασε με τριάρα η Ίντερ και παρέμεινε μόνη δεύτερη (vid)

από AllAboutARIS

Η κορυφή και η Νάπολι μπορεί να απέχουν… χιλιόμετρα μακριά, όμως προς το παρόν η δεύτερη θέση ανήκει στην Ίντερ! Οι Νερατζούρι άφησαν πίσω τη γκέλα απέναντι στη Σαμπντόρια και επιβλήθηκαν με 3-1 απέναντι στην σκληροτράχηλη Ουντινέζε για να ξεπεράσουν ξανά τη Μίλαν και να βρεθούν στο +3 από τη συμπολίτισσα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 16΄όταν ο Ντάμφιρς κέρδισε το πέναλτι για τους Νερατζούρι. Και μπορεί ο Σιλβέστρι να νίκησε σε πρώτη φάση τον Λουκάκου από την άσπρη βούλα, όμως ο ρέφερι διέταξε επανάληψη και αυτή τη τη φορά ο Βέλγος ευστόχησε για το 1-0.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Ιντζάκι δεν μπορούσαν να ασφαλίσουν το προβάδισμα με ένα δεύτερο γκολ και τελικά το πλήρωσαν στο 43΄. Η Ουντινέζε πάτησε γκάζι στην κόντρα και ο Λόβριτς νίκησε τον Χαντάνοβιτς, σημαδεύοντας τον ουρανό των διχτύων για το 1-1. Η ισορροπία είχε επανέλθει, όπως και το άγχος από πλευράς Ίντερ που δυσκολευόταν να παράγει καθαρές ευκαιρίες.

Στο 65΄ωστόσο ο Μιχταριάν έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στο β΄μέρος με δυνατό σουτ και τελικά στο 73΄βρήκε το γκολ με υπέροχο πλασέ εν κινήσει. Στο 89΄ ο Λαουτάρο καθάρισε το ματς σημειώνοντας το 3-1 με φοβερό τελείωμα για να θέσει ξανά την Ίντερ σε τροχιά επιτυχιών και στο -15 από την πρωτοπόρο Νάπολι.






Προτεινόμενα Άρθρα