Οι αγορές που… ψηφίζει και φέτος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το καλοκαίρι είναι εδώ επισήμως και στον ΑΡΗ ελπίζουν ότι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έχει και μεταγραφές με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Η κατάσταση με το CAS περιορίζει για την ώρα τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι για την ώρα… μαζεύουν επιλογές και σταδιακά γίνεται ένα φιλτράρισμα ώστε να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και να προχωρήσουν με τις πρώτες τους κινήσεις.

Οι παίκτες που έχουν προταθεί είναι πολλοί και παράλληλα ο ΑΡΗΣ κάνει το δικό του ψάξιμο, έχοντας σε περίοπτη θέση και φέτος δύο αγορές. Αυτές της Ισπανίας και της Γαλλίας.

Για την πρώτη η ομάδα έχει φέτος και τον Χερμάν Μπούργος, ο οποίος θα ανοίγει την πόρτα της Ατλέτικο. Δεν είναι όμως μόνο οι επιλογές που προσφέρουν οι Μαδριλένοι, αφού παράλληλα ο ΑΡΗΣ τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις παικτών από τη χώρα της Ιβηρικής.

Την ίδια στιγμή αρκετό ψάξιμο υπάρχει και στη Γαλλία, στην οποία ειδικεύεται ο Γιώργος Κικερίδης. Ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας είναι από τους λίγους στην Ελλάδα που έχουν άριστη γνώση της γαλλικής αγοράς, η οποία συνδυάζει το ποδοσφαιρικό με το αθλητικό στοιχείο.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα πάρει παίκτη από άλλη χώρα, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι ψάχνεται για παίκτες που προέρχονται από τις συγκεκριμένες χώρες ή έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά σε αυτές.

Προτεινόμενα Άρθρα