Οι ενδεκάδες του Αυστρία-Τουρκία

από AllAboutARIS

To τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024 ζητά κάτοχο!
Στις 22:00 (ΕΡΤ-1) η Αυστρία και η Τουρκία τίθενται αντιμέτωπες στη Λειψία έχοντας ως στόχο την ιστορική τους πρόκριση στην οκτάδα του θεσμού!

Περίπου μια ώρα πριν από τη σέντρα στην αναμέτρηση οι προπονητές των δυο ομάδων ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο.
Για την Αυστρία λοιπόν, ο Ραλφ Ράνγκνικ επιλέγει σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Πεντς στην εστία και τους Πος, Ντάνσο, Λίνχαρτ, Εμβενέ στην άμυνα. Ο Σίβαλντ με τον Ζάμπιτζερ στο κέντρο θα έχουν μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Μπάουμγκαρντνερ, στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Λάιμερ, στα αριστερά ο Σμιντ ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Αρναούτοβιτς.
Στον πάγκο: Λίντνερ, Χεντλ, Βέμπερ, Πρας, Γκρίλιτς, Κέρφελντ, Κάιντς, Ντανίλιουτς, Σάιντλ, Βάιμαν, Έντρουπ, Γκρουλ.
Από την άλλη πλευρά ο Βιτσέντσο Μοντέλα δεν έχει στη διάθεση του τον Τσαλχάνογλου και τον Ακαϊντίν και αναγκαστικά προχωρά σε «αλχημείες».
Συγκεκριμένα, ο Γκιουνόκ κάτω από τα δοκάρια με τους Μιλντίρ, Μπαρτακσί, Ντεμιράλ, Καντίογλου στην άμυνα. Αϊχάν και Γιουκσέκ στο κέντρο, ο Γιλντίζ αριστερά, ο Γιλμάζ δεξιά, ενώ πίσω από τον Γκιουλέρ θα βρίσκεται ο Κιοκτσού.
Στον πάγκο: Μπαγιντίρ, Τσακίρ, Τσελίκ, Γιοκουσλιού, Ακτιούρκογλου, Τοσούν, Γιαζιτσί, Καπλάν, Οζτσάν, Καχβετσί, Κιλικτσόι, Αγκιούν, Γιλντιρίμ.

Προτεινόμενα Άρθρα