Οι… ενοχλήσεις του Πάλμα “φωτογραφίζουν” την πώλησή του

από AllAboutARIS

Ο Λουίς Πάλμα ήταν στους απόντες της σημερινής προπόνησης αλλά σε πρώτη φάση χωρίς αιτιολόγηση από την ομάδα.

Στο ενημερωτικό της προπόνησης δεν γινόταν αναφορά στον Ονδουριανό άσσο. Σε ερώτηση που έγινε για τους λόγους που δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ απάντησε “λόγω ενοχλήσεων”. Είναι προφανές όμως ότι οι… ενοχλήσεις του παίκτη εμφανίστηκαν λόγω της επικείμενης μεταγραφής του (είτε στη Σέλτικ είτε στη Σαουδική Αραβία) και την πρόταση που έχει κατατεθεί στην Αλκμήνης. Για αυτό και… εμφανίστηκαν σήμερα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η μεταγραφή του 23χρονου θα τελειώσει άμεσα, με τους “κιτρινόμαυρους” να βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ όπως λένε οι πληροφορίες.

Μία εξέλιξη που θα επιβεβαιώσει τις προθέσεις της ΠΑΕ να παραχωρήσει τον παίκτη εκτός Ελλάδος, ξεφτιλίζοντας όσους στοχευμένα παρουσίαζαν τον Ονδουριανό τόσο καιρό κλεισμένο από την ΑΕΚ, ειδικά με την πώληση του Χρυσόπουλου. Μία παραφιλολογία που αναπτύχθηκε με μοναδικό στόχο την εσωστρέφεια εντός του συλλόγου.

Φυσικά όλοι αυτοί βρίσκουν και κάνουν, αλλά αυτή είναι μία κουβέντα για άλλο… κείμενο.

Με βάση όλα τα παραπάνω, φαντάζει πλέον αρκετά δύσκολο -αν όχι σίγουρο- να ταξιδέψει ο Πάλμα στη Λαμία με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα