Οι ευκαιρίες του Πάλμα… προσεχώς και ο άλλος ρόλος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η έλευση του Χερμάν Μπούργος δημιούργησε νέα δεδομένα στο ρόστερ και μία διαδικασία επαναξιολόγησης για τους… νέους που ήρθαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Ηδη ο Σεΐκ Ντουκουρέ πρόλαβε να αγωνιστεί υπό το νέο… καθεστώς και υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα του στις προπονήσεις. Οχι όμως και την αγωνιστική ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Πάνω-κάτω ίδια είναι και τα δεδομένα με τον Λουίς Πάλμα αλλά με δύο διαφορές. Δεν έχει παίξει ακόμα υπό τις οδηγίες του Μπούργος και είναι σαφώς πιο έτοιμος από τον Ιβοριανό.

Το κοινο στοιχείο είναι η παρουσία του στις προπονήσεις. Δεν έχει την εμπειρία του Ντουκουρέ, αγωνιστικά ή σε ό,τι έχει να κάνει με την προσαρμογή, αλλά παρουσιάζει θετική εικόνα στο Ρύσιο και δεν θα αργήσει η ώρα που θα πάρει την πρώτη του ευκαιρία επί Μπούργος. Είτε σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό είτε στα πλέι οφ.

Η ταχύτητα και οι τοποθετήσεις του είναι δύο στοιχεία για τα οποία ξεχωρίζει ως τώρα, όπως επίσης και για τα τελειώματα του. Αυτό το στοιχείο είναι που δημιουργεί κάποιες σκέψεις για την αξιοποίησή του και στην κορυφή της επίθεσης. Ενα πλάνο που μπορεί να υλοποιηθεί και μακροπρόθεσμα, όπως άλλωστε βλέπουν άπαντες το “πρότζεκτ” που λέγεται Λουίς Πάλμα.

Προτεινόμενα Άρθρα