Οι… νέοι που “βγαίνουν” γρήγορα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Ευρώπη δυστυχώς ανήκει στο παρελθόν για τον ΑΡΗ και αρκετά νωρίς, έπειτα από τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Τα πρώτα της σεζόν και μία πρώτη ευκαιρία για συμπεράσματα όσον αφορά τα νέα πρόσωπα του ρόστερ έως τώρα.

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες στις οποίες μοιράζονται οι προσθήκες της ομάδας, όντας φυσικά πολύ νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα καθώς η χρονιά έχει ακόμα πολλούς μήνες μέχρι να τελειώσει. Ηδη όμως μερικοί δείχνουν από πολύ νωρίς αισιόδοξα δείγματα.

Ο Φράνκο Φεράρι είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας και… κούμπωσε κατευθείαν στο αριστερό άκρο της άμυνας με πολύ καλές εμφανίσεις, έστω και αν στο Βουκουρέστι δεν ήταν στα ίδια στάνταρ με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Ζαν Ζουλ κατάφερε να κερδίζει πολύτιμο έδαφος με την εκπληκτική του εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου. Στο Βουκουρέστι δεν ήταν το ίδιο καλός αλλά ούτε και κακός, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει μία καλή λύση στο “6” αλλά χρειάζεται και βοήθειες από ακόμη έναν αμυντικό χαφ που πρέπει να αποκτηθεί.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και ο Νέβεν Τζούρασεκ, επιβεβαιώνοντας όσα κολακευτικά συνόδευαν τη μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν παίκτες όπως ο Μορόν, ο Μοντόγια πχ που δείχνουν πράγματα αλλά… έχουν ακόμα. Υπάρχουν και εκείνοι που πρέπει να δώσουν πολλά παραπάνω όπως ο Κάρλσον και ο Μενέντες,

Στην Ευρώπη η κατάσταση κάποιων παικτών ή επιλογές που δεν έγιναν κόστισαν, έχοντας… μπόλικο χρόνο για να αλλάξουν όλα αυτά σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα