Οι 23 παίκτες του Μάντζιου…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ένας μήνας και κάτι παραπάνω έχει περάσει από τη μέρα που ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε ξανά τα ηνία του ΑΡΗ έπειτα από 1,5 χρόνο.

Μέσα σε αυτό το διάστημα και με δύο διακοπές, ο 53χρονος τεχνικός πρόλαβε ήδη να κουτσάρει την ομάδα σε πέντε παιχνίδια παράλληλα με την προσπάθεια προσαρμογής του ίδιου στην ομάδα αλλά και των παικτών στη δική του φιλοσοφία.

Ο τελευταίος μήνας ήταν αρκετά αναγνωριστικός για τον προπονητή του ΑΡΗ, ειδικά από τη στιγμή που κλήθηκε να διαχειριστεί ένα ρόστερ αλλαγμένο κατά τα 2/3. Για αυτό και φυσιολογικά… ψάχτηκε με ό,τι βρήκε και έβαλε γρήγορα στην εξίσωση τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής.

Το εντυπωσιακό 23/30

Από τους 30 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ο Μάντζιος χρησιμοποίησε ήδη τον εντυπωσιακό αριθμό των 23 ποδοσφαιριστών

Δεληζήσης,Χουτεσιώτης Φατόρε, Κυριαζής, Μπεκιαρίδης Μάνου, Σαβέριο είναι αυτοί που δεν πήραν μέχρι στιγμής χρόνο συμμετοχής με τον Μάντζιο και με τους δυο τελευταίους να είναι τραυματίες.

Ο αριθμός αναλογικά με τα παιχνίδια είναι αρκετά μεγάλος. Ο Μάντζιος άνοιξε το ροτέισον όχι μόνο για να δει κάποιους παίκτες αλλά επειδή αντιμετώπισε και αρκετά προβλήματα τον τελευταίο μήνα με αποτέλεσμα να στραφεί σε κάποιες λύσεις νωρίτερα απ’ ότι περίμενε.

Προφανώς το διάστημα της διακοπής θα τον βοηθήσει να βρει κάποιες σταθερές, έχοντας βέβαια ήδη κάποιες

Οι επτά απόλυτοι επί Μάντζιου

Επτά ποδοσφαιριστές πάντως ήδη βρίσκονται σταθερά στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, έχοντας παρουσία και στα πέντε παιχνίδια στα οποία βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπες, Μορόν, Μενέντες, Κάρλσον και Σαμόρα δεν έχουν χάσει ματς με τον Μάντζιο. Μία λίστα στην οποία θα ήταν σίγουρα και ο Νταρίντα εάν δεν τραυματιζόταν πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Προτεινόμενα Άρθρα