Ολυμπιακός… τέλος, τώρα έχει Παναθηναϊκό και με λίγο χρόνο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και ο τρόπος που ήρθε δεν έδωσε στον ΑΡΗ μόνο έναν πολύτιμο βαθμό αλλά και μία απαραίτητη ώθηση στην ατυοεποίθησή του μετά την ήττα στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο χαρακτήρας που έβγαλε η ομάδα ήταν εξίσου μεγάλο κέρδος με την ισοπαλία και πνευματικά μπορεί να αποτελέσει τη βάσ για μία καλύτερη συνέχεια στα πλέι οφ, τα οποία συνεχίζονται σε δύο μέρες.

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει παραπάνω χρόνο να… κάτσει στο χθεσινό ‘Χ”. Σήμερα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και αμέσως πιάνει δουλειά για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με λίγο χρόνο στη διάθεσή του.

Ουσιαστικά οι παίκτες θα κάνουν μία προπόνηση και αυτή είναι η αυριανή -σήμερα θα έχει αποθεραπεία- με την οποία θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία τους που ουσιαστικά “τρέχει” από την προηγούμενη εβδομάδα.

Παράλληλα με το χθεσινό ματς ο Τόλης Τερζής ετοίμαζε τα πλάνα και για τους “πράσινους”, όπως φάνηκε άλλωστε και σε κομμάτι της διαχείρισης που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό, κυρίως όσον αφορά τα πρόσωπα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα