Ομάδα, κόσμος… και στη μέση ο Βόλος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστροφή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον ΑΡΗ μετά από έναν μήνα… στη γύρα!

Έπειτα από έξι συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, οι “κιτρινόμαυρο” παίζουν ξανά στην έδρα τους και υποδέχονται τον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από σήμερα αρχίζει ακόμη ένα δύσκολο 15νθήμερο με συνεχόμενα παιχνίδια, με τον ΑΡΗ να ψάχνει την τρίτη διαδοχική του νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετά τα “διπλά” σε Αγρίνιο και Περιστέρι.

Ολα αυτά υπό το βλέμμα του κόσμου του που επιστρέφει στο “Βικελίδης” μετά από τρεις μήνες και με το έργο των παικτών του Μάντζιου να είναι θεωρητικά εύκολο απέναντι στον Βόλο. Οι Θεσσαλοί βέβαια παίζουν… τελικούς παραμονής οπότε κρύβουν παγίδες, στο ντεμπούτο του Χρήστου Κόντη σήμερα στον πάγκο τους.

ΑΡΗΣ: “Παρών” οι Ζουλ-Τζούρασεκ, εκτός οι Φαμπιάνο-Μοντόγια

Ο Άκης Μάντζιος έβαλε νέα πρόσωπα στην αποστολή που επέλεξε για το σημερινό ματς, με τον Καμερουνέζο ειδικά να είναι σημείο αναφοράς επιστρέφοντας μετά από έναν μήνα στη δράση.

Ο Φαμπιάνο παραμένει εκτός καθώς δεν κρίνεται ακόμα έτοιμος, ενώ ο Μάντζιος κράτησε εκτός και τον Μοντόγια ώστε να τον έχει… φρέσκο στη Λεωφόρο.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

ΒΟΛΟΣ: Ντεμπούτο Κόντη χωρίς πολλά προβλήματα 

Ο Έλληνας τεχνικός είναι το σημείο αναφοράς για τους Θεσσαλούς στο σημερινό παιχνίδι,

Ο 49χρονος κόουτς δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους στους αμυντικούς Ράστιτς, Μύγα και στον μεσοεπιθετικό Ποπέσκου, ξέχωρα στους από καιρό τραυματίες γκολκίπερ Σιαμπάνη, Κόστιτς.

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλου: Κόβατς, Παπαδόπουλος, Τάχατος, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Μπερτογλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ασεχνούν,Μωραΐτης, Γκαρσία.

Προτεινόμενα Άρθρα