Οπαδοί προς τη διοίκηση της Ίντερ: «Μην αγγίζετε τον Μπαρέλα»

από AllAboutARIS

Θέση σχετικά με τις φήμες περί πώλησης του Νικολό Μπαρέλα, πήρε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Ίντερ, «Curva Nord»!
Μέσω μιας ανάρτησης στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram, οι οπαδοί των «νερατζούρι» έστειλαν το μήνυμά τους προς τον Κινέζο ιδιοκτήτη του συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας την επιθυμία τους να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ο 26χρονος μέσος.
«Γεννημένος Ίντερ, στο παρόν και στο μέλλον. Μην αγγίζεται τον Μπαρέλα», έγραφε χαρακτηριστικά η ανάρτηση, η οποία συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία του Μπαρέλα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα Μέσων, τόσο σε Αγγλία όσο και σε Ιταλία, Νιούκαστλ, Λίβερπουλ και Τσέλσι είναι έτοιμες να προσφέρουν πολλά εκατομμύρια ευρώ για χάτη του Μπαρέλα, με τον Ζανγκ να είναι διατεθειμένος να μπει σε διαπραγματεύσεις.
Ο 44 φορές διεθνής Ιταλός μέσος, εντάχθηκε στην Ίντερ τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν άφησε την Κάλιαρι για 35.5 εκατ. ευρώ, ενώ έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 187 εμφανίσεις με 20 γκολ και 44 ασίστ, έχοντας καταφέρει να γίνει από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της εξέδρας στο «Σαν Σίρο»!

Προτεινόμενα Άρθρα