Οριστικά off ο Μπενζεμά από το Clasico!

από AllAboutARIS

Οι πιθανότητες συμμετοχής του Καρίμ Μπενζεμά στο clasico με τη Μπαρτσελόνα την Κυριακή (20/3), ήταν ιδιαίτερα μικρές. Τελικά, επιβεβαιώνεται πως ο Γάλλος φορ δεν μπορεί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα μείνει εκτός αποστολής από το ντέρμπι των Μαδριλένων.
Η ατυχία με τη Μαγιόρκα στερεί από τον Μπενζεμά το ντέρμπι
Αρκετά… τυχερή μπορεί να αισθάνεται η Μπαρτσελόνα που δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος, ο οποίος διανύει φοβερή περίοδο φορμαρίσματος, βλέπει το σερί που έχτισε στα τελευταία παιχνίδια να χάνεται. Με εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ο αρχηγός των «μερένχες» ήταν ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης της. Η ατυχία ωστόσο χτύπησε την πόρτα του πολύπειρου φορ, ο οποίος τραυματίστηκε στη νίκη επί της Μαγιόρκα πριν λίγες ημέρες.

Αποχωρώντας ως τραυματίας, ο Γάλλος επιθετικός έκανε ό,τι μπορούσε για να είναι έτοιμος για το clasico της τρέχουσας αγωνιστικής. Αυτή η μάχη ωστόσο μάλλον χάθηκε, καθώς όπως αναφέρει η «Μarca», ο Καρίμ δεν προπονήθηκε το Σάββατο (19/3). Κάτι που δείχνει πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, είναι σχεδόν αδύνατη.

Με τη διαφορά από τη δεύτερη Σεβίλλη στους δέκα πόντους και τη Μπαρτσελόνα ακόμα πέντε, η Ρεάλ δεν έχει λόγο να ρισκάρει. Λαμβάνοντας υπόψιν την προχωρημένη ηλικία του Μπενζεμά, δεν θέλουν να ρισκάρουν με έναν χειρότερο τραυματισμό. Για αυτό και λογικά, ο Γάλλος θα χάσει το clasico.

Προτεινόμενα Άρθρα