Οσασούνα: Σοκ για τους Ισπανούς, επιτροπή της UEFA εισηγήθηκε την αποβολή τους από το Conference League!

από AllAboutARIS

Αντιμέτωπη με ευρωπαϊκό αποκλεισμό βρίσκεται η Οσασούνα μετά από σχετική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής της UEFA ως τιμωρία για την εμπλοκή των Ισπανών σε υπόθεση στημένων.
Το όνειρο της Ευρώπης πλέον απειλείται σοβαρά για την Οσασούνα! Μια ονειρική σεζόν άλλωστε που ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της έβδομης θέσης μπορεί κάλλιστα να μην της χαρίσει το εισιτήριο για το Conference League, καθώς η UEFA εξετάζει την αποβολή της από τη διοργάνωση.

Όπως έγινε γνωστό, η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιριστής ομοσπονδίας εισηγήθηκε την αποβολή των Ισπανών από το Conference λόγω εμπλοκής του κλαμπ σε στημένους αγώνας πίσω στη σεζόν 2013-2014, σε μια μακρόσυρτη υπόθεση που τράβηξε για χρόνια.

Το κλιμάκιο της UEFA που ερεύνησε τις κατηγορίες τελικά πρότεινε την αποβολή της Οσασούνα από την Ευρώπη, με την Ομοσπονδία πλέον να είναι υποχρεωμένη να βάλει μπρος τις πειθαρχικές διαδικασίες.

Από την πλευρά τους πάντως οι Ισπανοί ενημέρωσαν πως θα ασκήσουν έφεση για να αντικρούσουν τις κατηγορίες και να ανατρέψουν την αρχική εισήγηση.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα