Οταν το άσπρο που γίνεται μαύρο… χτυπάει κόκκινο

από AllAboutARIS

Η παράσταση τελειώνει όταν οι ηθοποιοί βγάζουν το προσωπείο του χαρακτήρα που ερμήνευαν ή τη μάσκα τους εάν μιλάμε για αρχαίο θέατρο. Βαθιά ανάσα και υπόκλιση μπροστά στο κοινό…

Στη σύγχρονη εποχή και πιο συγκεκριμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μία από τις μεγαλύτερες… ερμηνείες των τελευταίων ετών ολοκληρώθηκε με μία ψήφο.

Μία οσκαρική ερμηνεία επανάστασης κόντρα στο κατεστημένο. Μία ερμηνεία αντίδρασης απέναντι στους δυνάστες του αθλήματος -έτσι έλεγαν αρκετοί- ολοκληρώθηκε με μία ψήφο στήριξης προς αυτούς. Παλιά τους τέχνη κόσκινο βέβαια, αν και η παράσταση που έδωσαν τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά πειστική.

Από τα πανό, στις φωτογραφίες, τις αλληλοειρωνείες, το σκληρό ροκ και το μαύρο χιόνι… Και τελικά το ασπρόμαυρο χιόνι έγινε ερυθρόλευκο.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά. Το πανό στο Βόλο αποτελεί ένα από τα πρώτα σημάδια. Ακολούθησε το δίδυμο Λίμπρεχτς- Μπανιώτης, οι εταιρίες του Κόκκαλη που διαφημίζονταν στην Τούμπα, ο Γλου… Ολα αυτά και αλλά πολλά, μέχρι στο σημείο να ψηφίσουν Μαρινάκη με πρόσχημα ένα φορμάτ στα πλέι οφ! Ένα σκηνικό που ξεπερνάει κάθε προσδοκία υποκρισίας!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο μόνος στόχος τους είναι ο ΑΡΗΣ. Ένας ΑΡΗΣ που παίζει πάντα στα ίσια και για αυτό θέλουν να πλήξουν οικονομικά τη μοναδική ομάδα που αντιστέκεται στο σύστημα. Την ομάδα που δεν σκύβει σε ολιγάρχες από το εξωτερικό, ούτε σε εσωτερικές παράγκες.

Με την ίδια ακριβώς συνταγή από πατέρα σε γιο, και μάλιστα με τους ίδιους συμβούλους παρά τα… τιμημένα γηρατιά τους, πλέον ο ένας στηρίζει τον άλλον. Μετά το revolution πήγαμε στην εξυγίανση και ακολούθησε η κάθαρση!. Πάντα με τον ίδιο οργανισμό να προδίδει τον βορρά και να συμπράττει με τον… κακό νότο. Μία ψεύτικη αντιπαλότητα, στην οποία πάτησε επί σειρά ετών επικοινωνιακά.

Πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να διαβάζουμε από το σάιτ ιδιοκτησίας του ενός και από το σάιτ ιδιοκτησίας του άλλου ακριβώς τα ίδια πράγματα!

Είναι μάλιστα τέτοιος ο νταλκάς τους με τον ΑΡΗ που τα ερυθρόλευκα Μέσα έφτασαν σε σημείο να προβάλουν ακόμα και και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να πλήξουν τον Καρυπίδη. Πλέον δεν κάνουν το άσπρο μαύρο αλλά η προπαγάνδα έχει χτυπήσει… κόκκινο!

Προτεινόμενα Άρθρα