Ο έλεγχος των διεθνών του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Οι πέντε ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, ολοκλήρωσαν την παρουσία τους και στα σταδιακά επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.

Πάμε να δούμε αναλυτικά, τι έκαναν στο διάστημα αυτό:

ΓΙΑΚΟΥΜΠ ΜΠΡΑΜΠΕΤΣ

Βασικός και αναντικατάστατος εδώ και καιρό στην Εθνική Τσεχίας, πλέον από τους συμπατριώτες του χαρακτηρίζεται ως ηγετική μορφή της ομάδας. Ο στόπερ του ΑΡΗ έπαιξε και στα δύο ματς των Τσέχων για την προκριματική φάση του Euro 2024, κόντρα στην Πολωνία (νίκη με 3-1) και την Μολδαβία (0-0). Εννοείται πως έπαιξε σε όλη τη διάρκεια των ματς.

ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ ΚΑΜΑΡΑ

Αποτελεί το μεγάλο αστέρι της Μαυριτανίας και συμμετείχε και στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Στην εκτός έδρας ήττα με 3-1, έγινε αλλαγή στο 73’ λόγω τραυματισμού, ενώ στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1, έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΝΙΚΟΛΑ ΕΝΚΟΥΛΟΥ

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ επέστρεψε και πάλι στην Εθνική Καμερούν για τις δύο αναμετρήσεις απέναντι στη Ναμίμπια για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Στο πρώτο ματς μπήκε ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο έπαιξε σε όλο το 90λεπτο.

ΛΟΥΙΣ ΠΑΛΜΑ-ΜΑΖΙΚΟΥ

Αμφότεροι ήταν στις αποστολές της Εθνικής Ονδούρας και της Εθνικής Κονγκό, ωστόσο δεν πήραν χρόνο συμμετοχής. Ιδιαίτερα για τον Λουίς Πάλμα πάντως, υπήρξαν αντιδράσεις για τη μη παρουσία του στα παιχνίδια.

Προτεινόμενα Άρθρα