Ο ΑΡΗΣ “έσβησε” το 16/16: Ο μόνος που “κράτησε” τον ΠΑΟ στο… μηδέν

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ “γονάτισε” τον Παναθηναϊκό με 0-1 και οι “πράσινοι” “έζησαν” κάτι… ασυνήθιστο μέσα στην έδρα τους. Πριν γίνει το παιχνίδι απέναντι στους “κίτρινους”, το “τριφύλλι” είχε το απόλυτο στην Λεωφόρο σε ματς πρωταθλήματος όσον αφορά την επίτευξη μίνιμουμ ενός γκολ. Με άλλα λόγια, ο Παναθηναϊκός σκόραρε συνεχώς στους 16 αγώνες της Super League που είχαν διεξαχθεί στην έδρα του και μόνο ο ΑΡΗΣ κατάφερε να τον “κρατήσει” στο… μηδέν στη Λεωφόρο.

Στα 14 από τα προηγούμενα 16 παιχνίδια ο Παναθηναϊκός πέτυχε μίνιμουμ δύο τέρματα

Οι “κίτρινοι”, έτσι, αποτελούν την μοναδική ομάδα απέναντι στην οποία ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα του και το σύνολο του Άκη Μάντζιου δεν “επέτρεψε” να συνεχιστεί το 16/16 που είχαν οι “πράσινοι” στο “σπίτι” τους αναφορικά με την επίτευξη τουλάχιστον ενός γκολ.

Σημειώστε, πως στα 14 από τα 16 εντός έδρας παιχνίδια -δηλαδή πριν γίνει το ντέρμπι με τους “κίτρινους”- οι “πράσινοι” είχαν πετύχει μίνιμουμ από δυο τέρματα σχετικά με τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος. Ο ΑΡΗΣ, όμως, “κράτησε” “άσφαιρο” για πρώτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό και αν μη τι άλλο έχει -και- αυτό την αξία του στο “διπλό” της Κυριακής.

Προτεινόμενα Άρθρα