«Ο ΑΡΗΣ έχει ταυτότητα πρωταγωνιστή – Αυτά έγιναν με τις αλλαγές του Κονγκό»

από AllAboutARIS

Ο άμεσος συνεργάτης του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην εθνική ομάδα του Κονγκό, Αντώνης Σαριόγλου, μίλησε στην εκπομπή «Pressing» του Libero 107,4 FM, αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη του τον ΑΡΗ, αλλά και στο θέμα που προέκυψε με τις αλλαγές στο τελευταίο παιχνίδι του Κονγκό.

Για τον ΑΡΗ σχολίασε: «Αρχίζει και βρίσκει τα περσινά πατήματά του. Αποκτά και πάλι ταυτότητα πρωταγωνιστή. Πάντα θεωρούσα ότι θα το κάνει και φέτος ακόμη και στο ξεκίνημα της σεζόν, που δεν ήταν κακό, απλά δεν ήταν το αναμενόμενο. Φαινόταν ότι η ομάδα έχει τα φόντα για να επαναλάβει τουλάχιστον τα περσινά. Τα δεδομένα και οι συνθήκες στην Ελλάδα δεν ευνοούν κάτι τέτοιο, αλλά θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για το θέμα με τις αλλαγές στο Κονγκό-Μπενίν: «Το Μπενίν κατέθεσε ένσταση. Έχει ξαναγίνει στο Μπενίν-Μαδαγασκάρη, όπου έγινε το ίδιο, αλλά το Μπενίν έκανε ένσταση. Έχει γίνει και σε άλλα ματς υπάρχει κι ένα δεδικασμένο, έγινε προσφυγή από το CAS, οπότε ο ντόρος αυτός γίνεται στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Αργεντινή, που το όνομα του μίστερ πουλάει. Νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ο παρατηρητής και ο 4ος διαιτητής έγραψε ότι οι αλλαγές έγιναν νόμιμα. Στο φύλλο αγώνα δεν γράφει για κάποια παραβίαση κανονισμού. Αν είναι λάθος είναι λάθος του διαιτητή και του 4ου διαιτητή».

Προτεινόμενα Άρθρα