Ο ΑΡΗΣ ξεφτίλισε payroll και λοιπούς!

από AllAboutARIS

Και τί δεν ακούστηκε στις αρχές της εβδομάδας, για ακόμη μία φορά, όσον αφορά τον ΑΡΗ και τον Ολυμπιακό.

Από τους λαϊκισμους Μπέου και Σσββίδη στη συνάντηση στην ΕΠΟ βρήκαν πάτημα τα… γνωστά payroll για να δώσουν συνέχεια και να στοχοποιήσουν τους “κιτρινόμαυρους”, υποβαθμίζοντας όσα κωμικοτραγικά γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτοί που ειρωνεύονταν και έκριναν αχρείαστους τους Έλληνες διαιτητές στο χθεσινό ματς… Αυτοί που ποτίζουν με τοξικότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο με την ίδια “καραμέλα” ξανά και ξανά. Αυτοί λοιπόν πού είναι μετά τη ζημιά που έπαθε ο Ολυμπιακός από τον ΑΡΗ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”; Για την ώρα αγνοούνται και όχι τυχαία.

Ο ΑΡΗΣ τους ξεφτίλισε όλους αλλά κανένας δεν ζητάει συγνώμη. Ακόμα και στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα έλεγαν για φιλικά, όμως στο τέλος διασύρθηκαν από το τελικό αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή στην Τούμπα επιχειρήθηκε το κόλπο γκρόσο με τον Κουλμπάκοφ. Η ΑΕΚ αντιλήφθηκε τί μπορούν να κάνουν οι… φίλοι της αλλά κέρδισε όντας πολύ καλύτερη.  Κόντρα στον ΑΡΗ βέβαια αλλοιώθηκαν ολοκληρωτικά οι συνθήκες από τον Λευκορώσο και η Ένωση κέρδισε με 2-1 σε εκείνη την αλήστου μνήμης σφαγή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” πριν λίγα χρόνια για τα πλέι οφ.

Προτεινόμενα Άρθρα