Ο Γενάρης που… βγαίνει για την ώρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο ΑΡΗΣ ήταν σε μια πολύ διαφορετική κατάσταση σε ό,τι αφορά τους στόχους του και προσπάθησε να κινηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του.

Μπορεί ο στόχος του Κυπέλλου να χάθηκε και στο πρωτάθλημα να έχει μείνει ο αυτονόητος στόχος της Ευρωπαϊκής εξόδου, ωστόσο θα είναι σημαντικό για τον ΑΡΗ, τόσο για φέτος, όσο και για του χρόνου να του… βγουν οι κινήσεις που έκανε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα οι άνθρωποι του ΑΡΗ αντιλήφθηκαν από νωρίς ότι έκαναν μια πολύ καλή επιλογή, αφού ο Τσέχος εξελίχθηκε γρήγορα σε βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι της αρχικής ενδεκάδας.

Προς αυτή τη κατεύθυνση φαίνεται να βαδίζει για την ώρα ο Λούκας Ρουπ, αν και έχει δρόμο ακόμα συγκριτικά με τον Τσέχο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, στον ΑΡΗ γνωρίζουν τι πήραν, ενώ μένει να φανεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα βοηθήσει και αυτός όσο μπαίνει πιο ενεργά στο rotation.

Φυσικά υπάρχουν ακόμα πολλά και παιχνίδια και αρκετός δρόμος ώστε να φανεί σε βάθος χρόνου αν οι κινήσεις του ΑΡΗ ήταν αυτές που έπρεπε. Για την ώρα όμως το δείγμα είναι θετικό και έστω και σε μια χρονιά αποτυχημένη και με λάθος επιλογές, μπορεί οι κινήσεις της διοίκησης τον Ιανουάριο να φανούν… to the point, όχι μόνο για φέτος αλλά με φόντο την επόμενη σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα