Ο… δρόμος της ανάκαμψης μέχρι τον Ιανουάριο

από AllAboutARIS

Έχοντας φτάσει πλέον στα μισά του πρώτου γύρου, η βαθμολογική συγκομιδή του ΑΡΗ δεν μπορεί να θεωρηθεί και η… ιδεατή για τους ανθρώπους της ομάδας. Οι τρεις ήττες που έχουν γνωρίσει οι Κιτρινόμαυροι, αλλά ιδιαίτερα εκείνες από Παναιτωλικό και Βόλο, ήταν εκτός προγράμματος, με τον ΑΡΗ να «πληρώνει» τις κακές εμφανίσεις του, απόρροια των αγωνιστικών ζητημάτων, που υπάρχουν στην ομάδα. Και προφανώς θα γίνουν και κάποιες κινήσεις τον προσεχές Ιανουάριο.

Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως, ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του ακόμη οκτώ παιχνίδια, έξι εκ των οποίων πριν από την διακοπή, λόγω του Μουντιάλ. Σαν πρόγραμμα… καμία σχέση βέβαια, μιας και μέχρι στιγμής οι Κιτρινόμαυροι έχουν δώσει όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου, εκτός από εκείνο με τον Παναθηναϊκό που έρχεται.

Πιο αναλυτικά, μέχρι να σταματήσει το πρωτάθλημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο ΑΡΗΣ θα παίξει κατά σειρά με Ιωνικό (εντός 15/10), Παναθηναϊκό (εκτός 23/10), ΟΦΗ (εντός 30/10), Ατρόμητο (εκτός 5/11), Λαμία (εντός 8/11) και ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός 13/11).

Και μέχρι να βγει ο χρόνος, υπάρχουν ακόμη δύο αναμετρήσεις με Λεβαδειακό (εκτός) και Παναιτωλικό (εντός).

Προτεινόμενα Άρθρα