Ο Καμαρά δεν είναι μόνο για την κορυφή…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν έπαψε να αποτελεί ποτέ σκέψη για τον ΑΡΗ. Ακόμα και όταν ο Άλαν Πάρντιου δήλωνε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Μαυριτανό.

Εκείνες τις μέρες όντως αυτή ήταν η κατάσταση. Οσο όμως η ομάδα δυσκολεύεται να βρει αυτό ακριβώς που θέλει για την γραμμή κρούση της, η γνώριμη περίπτωση του Καμαρά μοιάζει λίγο πιο ελκυστική για διάφορους λόγους.

Ξέρει το περιβάλλον, ξέρει το πρωτάθλημα και έχει αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον ΑΡΗ. Έχει και αρνητικά φυσικά, όμως ως επιλογή εξυπηρετεί την ομάδα σε δύο θέσεις. Διότι δεν είναι μόνο αυτή του επιθετικού.

Ο Καμαρά για χρόνια έβγαζε το ψωμί του ως winger. Από τα γήπεδα της Γαλλίας μέχρι και αυτά της Αγγλίας… Οι αριθμοί του άλλωστε δεν είναι κλασσικού επιθετικού.

Στον ΑΡΗ σκέφτονται ότι ο Καμαρά μπορεί να αποτελέσει μία αρκετά ποιοτική προσθήκη για τα πλάγια, έχοντας παράλληλα την ικανότητα να μετατοπιστεί και στην κορυφή της επίθεσης.

Για την ώρα υπάρχει απλά η σκέψη και ίσως λίγο παραπάνω πρόσφορο έδαφος για να… σμίξουν ξανά οι δύο πλευρές. Από εκεί και πέρα όμως τίποτε άλλο, για την ώρα τουλάχιστον.

Προτεινόμενα Άρθρα