Ο Κώστας αναζητά με… εγωισμό τον Μήτρογλου

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Οι μέρες της προετοιμασίας του ΑΡΗ κυλούν και ήδη αρχίζουν να βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Οχι όμως απόλυτα ασφαλή, αφού έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους με την Αυστρία και τη διαδικασία της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Αστάνα.

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένας από τους παίκτες για τον οποίο γίνεται δικαιολογημένα κουβέντα, μετά τα όσα προηγήθηκαν.

Αν και νωρίς, είναι κοινή παραδοχή όλων ότι ο 33χρονος επιθετικός έχει επιστρέψει πολύ διαφορετικός, σε σχέση με την παρουσία του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Προς το καλύτερο φυσικά…

Η αλλαγή αυτή ήταν εμφανής από τις πρώτες προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη και η συνέχεια δίνεται τις τελευταίες μέρες στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Δεν είναι τόσο το αγωνιστικό…

Πάντα η πρώτη κουβέντα γίνεται τις επιδόσεις ενός ποδοσφαιριστή. Ο Μήτρογλου όντως αποδίσει αρκετά καλύτερα και έχει επαφή με τα δίχτυα σε αρκετές ασκήσεις. Η ουσία όμως με τον άλλοτε φορ της Μαρσέιγ, σε αυτή τη φάση, είναι αλλού.

Αυτό που “χτυπάει” περισσότερο θετικά είναι είναι η αλλαγή διάθεσης του Μήτρογλου. “Βγάζει” όρεξη στις προπονήσεις, διάθεση με πειράγματα και… χαμογελάει περισσότερο, δίνοντας να απολαμβάνει πολύ περισσότερο την παρουσία του στην ομάδα απ’ ότι πέρυσι.

Έπειτα από εννέα μέρες, το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για έναν διαφορετικό Μήτρογλου. Προσπαθεί για να βρεθεί σε θέση που θα μπορεί να προσφέρει και να πλησιάσει τα “θέλω” του προπονητή όσο μπορεί.

Αν θα πετύχει τον στόχο του, είναι μία άλλη κουβέντα. Είναι ακόμα νωρίς και έχει δρόμο μπροστά του. Για την ώρα όμως τα μηνύματα είναι θετικά.

Προτεινόμενα Άρθρα