Ο Μάνου Γκαρθία… εντάσσεται στην κρίση του Μάντζιου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει ο Ιανουάριος να του φέρει νέα πρόσωπα στα πλάνα του… Κυρίως μεταγραφές αλλά και εσωτερικές κινήσεις.

Ο Μάνου Γκαρθία έχει πάρει ήδη αυτόν τον τίτλο, μετρώντας αντίστροφα πλέον για να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Τις τελευταίες περίπου δύο εβδομάδες ο Ισπανός άσσος παίρνει σταδιακά κομμάτι του κανονικού προγράμματος και θα ανεβάζει ρυθμούς όσο περνούν οι μέρες.

Ουσιαστικά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει… ξεφύγει από το ιατρικό δελτίο, όντας απλά υπό την επιτήρηση του ιατρικού τιμ λόγω του σοβαρού τραυματισμού τον ταλαιπώρησε μέσα στο 2023.

Πλέον το “μπαλάκι” πάει στον προπονητή, ο οποίος θα αξιολογεί καθημερινά την κατάσταση του Γκαρθία ώστε να αποφασίσει πότε θα είναι έτοιμος για να μπει σε αποστολή και εν συνεχεία στα πλάνα του.

Ελλείψει του Νταρίντα δεν αποκλείεται αυτό να γίνει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, περισσότερο σε μία κίνηση ψυχολογίας για τον Ισπανό. Είναι κάτι όμως που θα κριθεί από την παρουσία του στις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας και με την προϋπόθεση ότι θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα και ο Μάντζιος περιμένει να δει την πορεία του παίκτη και τις επόμενες μέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα