Ο Μαντσίνι… ακυρώθηκε ως “φουνταριστός”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα λάθη στα τελευταία παιχνίδια του ΑΡΗ… μαζεύονται και αφορούν πολλά από αυτά που συνθέτουν την εικόνα του μέσα στο γήπεδο. Μία εικόνα που είναι προβληματική και δημιουργεί θέματα προς συζήτηση.

Ένα από αυτά είναι η μετατόπιση του Ντάνιελ Μαντσίνι από τους πλάγιους διαδρόμους πιο κεντρικά και συγκεκριμένα σε ρόλο “φουνταριστού” στο 4-4-2 του Χερμάν Μπούργος.

Ο Αργεντινός κλήθηκε να συνεισφέρει σε έναν νέο ρόλο. Στη Λεωφόρο είχε παρτενέρ τον Καμαρά για περίπου ένα ημίχρονο και χθες τον Πάλμα. Και με τους δύο ψαχνόταν και παρόλο που ήταν από τους λίγους που προσπαθούσαν για το κάτι παραπάνω, ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό.

Ο Αργεντινός αναδείχθηκε φέτος σε έναν από τους πρωταγωνιστές του ΑΡΗ, αλλά αγωνιζόμενος στους πλάγιους διαδρόμους και με την τάση ενίοτε να κλείνει εσωτερικά.

Ο ρόλος του επιθετικού είναι κάπως ανορθόδοξος για αυτόν, τόσο στο χώρο όσο και σε κλειστές άμυνες στις οποίες έχει συνηθίσει να κάνει άλλες δουλειές από τον πλάγιο διάδρομο και όχι να μπαίνει στα… παπούτσια ενός φορ.

Ακόμα κι έτσι πάντως, χθες ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν κάπως, μέχρι που κακώς έγινε αλλαγή από τον Μπούργος αντί να βγει από το ματς ο μέτριος έως κακός Ιτούρμπε

Προτεινόμενα Άρθρα