Ο… μεγάλος αδελφός των χιλιομέτρων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από πέρυσι ο ΑΡΗΣ έχει βάλει κατά πολύ την τεχνολογία στην καθημερινότητά του και με στόχο να το κάνει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό ώστε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Οπως πέρυσι -μετά τον Μπούργος- έτσι και φέτος η τεχνολογία όχι απλά βοηθάει αλλά καθορίζει τις προπονήσεις και φροντίζει ώστε να μην υπάρχει περιττή επιβάρυνση για τους ποδοσφαιριστές.

Στο τακτικό πρόγραμμα της Παρασκευής έκανε την εμφάνισή του το τάμπλετ του γυμναστή της ομάδας, Άγγελου Παπανικολάου, με το οποίο έχει live feed των μετρήσεων κάθε ποδοσφαιριστή μέσα από τα ειδικά γιλέκα που φορούν.

Σε συνεννόηση με τον προπονητή καταρτίζεται ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονητικών φορτίων, με καθορισμένο αριθμό χιλιομέτρων που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές στον εβδομαδιαίο κύκλο προπονήσεων και ανάλογα με το αν υπάρχει αγώνας στο καλεντάρι της ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι του ΑΡΗ θέλουν να διατηρούν την ομάδα φρέσκια όσο το δυνατό περισσότερο και παράλληλα να αποφεύγονται τραυματισμοί τους οποίους μπορούν να προλάβουν,

Προτεινόμενα Άρθρα