Ο Μορόν που «θριαμβεύει», οι αριθμοί και το μέλλον

από AllAboutARIS

Για μία ακόμη φορά, ο Λόρεν Μορόν είναι το κεντρικό πρόσωπο σε ιστοσελίδα της Ισπανίας, η οποία ασχολείται με τα… κατορθώματα του 29χρονου επιθετικού με τη φανέλα του ΑΡΗ. Μάλιστα, η «El Desmarque» παρουσιάζει και μία στατιστική απεικόνιση της παρουσίας του Μορόν με τα Κιτρινόμαυρα.

Ο τίτλος του άρθρου είναι: «Ο Λόρεν Μορόν θριαμβεύει στην Ελλάδα: πρώτος σκόρερ της Super League», ενώ στο σχετικό κείμενο αρχικά τονίζεται:

«Ο Λόρεν Μορόν άφησε τη Ρεάλ Μπέτις στο τελευταίο μεταγραφικό παζάρι, μετά τη λύση του συμβολαίου του. Κατευθύνθηκε στην ελληνική Super League, στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, όπου το ξεκίνημά του είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτο, αφού ο επιθετικός από την Μαρμπέγια είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης».

Στη συνέχεια αναφέρεται πως…: «Η ελληνική ομάδα βλέπει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή να επιβραβεύεται, γιατί όσο περνούν οι εβδομάδες εκπληρώνει την αποστολή του. Ο Λόρεν έχει επτά γκολ και αρκετές ασίστ σε 12 παιχνίδια που έχει παίξει. Κάποια δεδομένα που τον τοποθετούν πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης».

Και ακολουθούν αριθμοί: «Οι αριθμοί του αντιπροσωπεύουν 0,58 γκολ ανά αγώνα. Φορώντας τη φανέλα της ελληνικής ομάδας, έχει αγωνιστεί 1.051 λεπτά στο γήπεδο, δηλαδή σκοράρει κάθε 150 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Αποτελεί βασικό κομμάτι στο παιχνίδι και στις νίκες της ομάδας με αρχηγό τον Απόστολο Μάντζιο. Τόσο που το 38,9% των γκολ της ομάδας προέρχεται από τα παπούτσια του Ισπανού παίκτη».

Και ο συντάκτης του κειμένου καταλήγει ως εξής: «Τα πρώτα του παιχνίδια στη χώρα δεν ήταν καθόλου εύκολα, όχι μόνο λόγω της έλλειψης προσαρμογής στην ομάδα, αλλά και λόγω της έλλειψης παιχνιδιών του τα τελευταία χρόνια. Μετά από κάποιους μήνες στην Ελλάδα, ο παίκτης δικαίωσε τον εαυτό του και θα μπορούσε να έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στη χώρα, καθώς οι αριθμοί και οι στόχοι του τον κάνουν να ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό».

Προτεινόμενα Άρθρα