Ο Μορόν… μετά τη διακοπή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος και ειδικά ο ΑΡΗΣ κρύβουν πολλά ερωτηματικά, τόσο σε συνολικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Ολο αυτό το διάστημα γίνεται κουβέντα για παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και καλούνται να παρουσιάσουν μία βελτιωμένη εικόνα. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν καλούνται να διορθώσουν κάτι αλλά να συνεχίσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η διακοπή βρήκε τον Λορέν Μορόν ίσως στην καλύτερη φάση του από τη μέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη, με σταθερότητα στο σκοράρισμα και φιγουράροντας στην κορυφή των σκόρερ της Stoiximan Super League.

Ο Ισπανός… κουβάλησε τον ΑΡΗ σε ένα διάστημα επτά αγωνιστικών με προφανές θέμα στο γκολ για την ομάδα, δίνοντας σημαντικές λύσεις στις περισσότερες περιπτώσεις και αποτελώντας έναν από τους λίγους διακριθέντες στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Η διακοπή… φρέναρε τη φόρμα του 29χρονου επιθετικού και απόψε κόντρα στον Πανσερραϊκό θα φανεί εάν τον επηρέασε ή αν θα συνεχίσει από εκεί που το άφησε,

Ο Μάντζιος δούλεψε αρκετά στη διακοπή πάνω στο επιθετικό κομμάτι αλλά ξέρει ότι… θαύματα δεν γίνονται τόσο γρήγορα ώστε να πάρει παραπάνω πράγματα και από τους εξτρέμ. Οπότε σίγουρα ποντάρει και απόψε στον Μορόν…

Προτεινόμενα Άρθρα