Ο Νταρίντα δημιούργησε και εκτέλεσε σε έξι δευτερόλεπτα! (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι στο Βόλο έμελλε να είναι και εκείνο στο οποίο ο Βλάντιμιρ Νταρίντα θα έβρισκε… επιτέλους δίχτυα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Πέρασαν δέκα αγωνιστικές μέχρι να έρθει η ενδεκάτη και ο Τσέχος να σκοράρει απέναντι στον… αγαπημένο του Βόλο -είχε βάλει γκολ και πέρυσι στο Πανθεσσαλικό- με μία φάση που έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.

Ο Σουλεϊμάνοφ κρατάει εξαιρετικά τη μπάλα και πασάρει στον σωστό χρόνο προς τον 33χρονο. Ο τελευταίος ήταν αυτός που ξεκίνησε τη φάση και έτρεξε το μισό γήπεδο για να την τελειώσει κιόλας!

Στην παραπάνω φωτογραφία είναι η στιγμή που η μπάλα φεύγει από τα πόδια του Νταρίντα προς τον Σουλεϊμάνοφ ο οποίος έχει ξεκινήσει την κίνησή του στον χώρο. Το ρολόιο δείχνει 74:19

Στο 74:23 ο Νταρίντα είχε ήδη πατήσει περιοχή, διασχίζοντας σε τέσσερα δευτερόλεπτα σχεδόν το μισό γήπεδο. Και άλλα δύο για να φτάσουμε στα έξι όπου ήδη έχει εκτελέσει πάνω στην off ball κίνησή του για να μετατρέψει σε ασίστ την πάσα του Σουλεϊμάνοφ.

Ηταν η πρώτη του τελική στο ματς και μόλις η δεύτερη φορά που πάτησε στην περιοχή του Βόλου, σκοράροντας ένα γκολ που ζητούσε καιρό και μπορεί να του δώσει αυτή την παραπάνω ώθηση την οποίασ ψάχνει από την έναρξη της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα