Ο Τζαβέλλας θεωρεί ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ έκανε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενόψει του αγώνα με τον ΑΡΗ. Ο απόλυτος αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τη συμπεριφορά και το υβρεολόγιο που χρησιμοποίησε, που δεν σεβάστηκε τη μνήμη του Άλκη, αλλά φυσικά δεν τιμωρήθηκε ποτέ, θεωρεί ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΡΗ.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για τον τραυματισμό του: «Είχα ένα πρόβλημα από την Εθνική ομάδα. Ευτυχώς, δεν ήταν τόσο σημαντικό. Έχασα λίγες ημέρες προπονήσεων και ένα παιχνίδι. Τώρα, όμως, είμαι πίσω. Είμαι καλά και διαθέσιμος».

Για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο. Θα μπορούσαμε και να είχαμε κερδίσει και να είχαμε χάσει. Απλά, σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι η εικόνα μας στο παιχνίδι έδειχνε ότι υπάρχει μια τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Για το τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του: «Έχουμε βελτιώσει πολύ την κατοχή της μπάλας. Έχουμε δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό πάνω σε αυτό. Από εκεί και πέρα, σίγουρα δεχόμαστε κάποιες φάσεις, όπως όλες οι ομάδες, και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, όμως, μπορούμε να τελειώνουμε και καλύτερα τις δικές μας φάσεις γιατί στην ουσία τα γκολ είναι αυτά που μας δίνουν τους βαθμούς, που τόσο μας λείπουν στα τελευταία παιχνίδια».

Για τον αγώνα με τον ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ είναι μια καλή ομάδα. Έχει κάνει μια καλή σεζόν. Όμως, θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Άρη και πρέπει την Κυριακή να το δείξουμε και να πάρουμε τους βαθμούς που μας λείπουν».

 

Προτεινόμενα Άρθρα