Πάλι στα δικαστήρια για την πολύκροτη δίκη Σαββίδη – Έξι αναβολές έως τώρα

από AllAboutARIS

Για σήμερα έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης εισόδου του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο περιβόητο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018.

Η τελευταία δικάσιμος είχε οριστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου αλλά πήρε αναβολή για σήμερα. Και ο λόγος εκείνη τη φορά ήταν η απουσία απουσίας βασικών μαρτύρων.

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης ήταν παρών, όχι όμως και ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης, ο εκπρόσωπος της συνδρομητικής τηλεόρασης και ορισμένοι από τους μάρτυρες-αστυνομικούς.

Μάλιστα, το δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο ύψους 100 ευρώ στον Θεσπρωτό ρέφερι κι έναν αστυνομικό που ήταν αδικαιολογήτως απόντες και διέταξε τη βίαιη προσαγωγή τους για την επόμενη δικάσιμο, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Θυμίζουμε ότι, πλην του Ιβάν Σαββίδη, κατηγορίες βαραίνουν έξι ακόμη άτομα, μέλη της προσωπικής του φρουράς, καθώς και τον πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η αθλητική δικαιοσύνη είχε τιμωρήσει τον Σαββίδη με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια (έχει ήδη ολοκληρωθεί το διάστημα τιμωρίας) και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ είχε επιβάλει στον Λούμπος Μίχελ απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα