Πάρτι της Τράμπζονσπορ ενάντια στη Φενέρμπαχτσε – Ασίστ του Μπακασέτα!

από AllAboutARIS

Η δράση στην τουρκική Super Lig επέστρεψε με ντέρμπι, με την Τράμπζονσπορ να επικρατεί 2-0 της Φενέρμπαχτσε εντός έδρας και να μειώνει τη διαφορά της από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Με τους Μανώλη Σιώπη και Τάσο Μπακασέτα να παίζουν βασικοί, οι πρωταθλητές Τουρκίας εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που κέρδισαν λόγω της αποβολής του Κρέσπο στο 57’, με τον Γκόμες να ανοίγει το σκορ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα.

Ο Μπακασέτας έβγαλε την υπέροχη μπαλιά και ο Ουρουγουανός τελείωσε ιδανικά τη φάση, ανοίγοντας το σκορ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο… ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Τρεζεγκέ, με την Τράμπζον να ανεβαίνει έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η δε Φενέρ παραμένει στην κορυφή, όμως υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα και δύναται να υποχωρήσει αν νικήσει η Γαλατασαράι την Ιστανμπούλσπορ την Κυριακή (25/12).

Οι δε νικητές, δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν και τα σχετικά memes στο Twitter μετά τη νίκη τους.

Πρώτα δημοσίευσαν ένα βίντεο όπου διακρίνεται ένα καναρίνι (το παρατσούκλι της Φενέρ) να πέφτει… ξερό στον αγωνιστικό χώρο του “Senol Gunes” και εν συνεχεία μία φωτογραφία με τους Χάμσικ, Τρεζεγκέ και Μπακασέτα να δείχνουν την πινακίδα για το αεροδρόμιο!

Προτεινόμενα Άρθρα