Πήρε ψυχολογία και… φουλ για “Καραϊσκάκης”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το επταήμερο των τριών αγώνων για τον ΑΡΗ, το οποίο συνεχίζεται με την πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη (27/09).

Το ματς με τον Παναιτωλικό ήδη μπαίνει στο “αρχείο” και από σήμερα ξεκινάει η μίνι προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλεκους” και με ένα ερωτηματικό για τον Άκη Μάντζιο.

Ο Λούκας Ρουπ δεν υπολογίζεται και η σημερινή προπόνηση είναι αρκετά κρίσιμη για τον Νέβεν Τζούρασεκ. Ο Κροάτης δεν έχει προπονηθεί για παραπάνω από μία εβδομάδα. Εάν σήμερα μπει στο πρόγραμμα ίσως προλάβει να είναι στην αποστολή.

Ο Μάντζιος καλείται να προετοιμάσει από σήμερα την ομάδα για ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, έχοντας ως “όπλα” την ψυχολογία από τη χθεσινή νίκη και την πλειάδα επιλογών που έχει αυτή τη στιγμή στις περισσότερες θέσεις.

Ο Κάρλσον σκοπίμως χθες προφυλάχθηκε από το ξεκίνημα ώστε να είναι πιο έτοιμος την Τετάρτη, όπως και ο Μοντόγια που πήρε ανάσες και θα είναι πιο “φρέσκος” για ένα απαιτητικό αμυντικά παιχνίδι στον Πειραιά.

Προτεινόμενα Άρθρα