Παίκτης της Λαμίας ο Ρατόν

από AllAboutARIS

Η Λαμία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της πως ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Άλβαρο Ρατόν. Ο 31χρονος Ισπανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Βίσλα Κρακοβίας και αποτελεί τον έναν εκ των δύο έμπειρών τερματοφυλάκων, που θα συνθέσουν το δίδυμο της ομάδας της Φθιώτιδας για τη νέα σεζόν. Ο έτερος φαίνεται πως θα είναι ο Στέφανος Καπίνο, που είναι ψηλά στην λίστα της Λαμίας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ρατόν πραγματοποίησε 29 συμμετοχές με την φανέλα της πολωνικής ομάδας, που αγωνίστηκε μεν στην δεύτερη κατηγορία του πολωνικού ποδοσφαίρου, όμως έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (29.01.1993) Ισπανό τερματοφύλακα, Alvaro Raton. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας με την οποία φέτος σημείωσε 29 συμμετοχές, κατακτώντας παράλληλα και το Κύπελλο Πολωνίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Σαραγόσα, Ντεπορτίβο Αραγκόν, Βιγιανοβένσε, Μπέτις Β, Αλγεθίρας, Αρόγιο και Μοντανέρος. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Προτεινόμενα Άρθρα