Πανέτοιμος για μία μάγκικη πρόκριση ο ΑΡΗΣ – Τι βλέπουν οι στοιχηματικές

από AllAboutARIS

Πανέτοιμος για μία μάγκικη πρόκριση ο Άρης | Τι βλέπουν οι στοιχηματικές

Η ώρα της υπέρβασης για τον Άρη έφτασε! Μετά τη μεγάλη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η ομάδα του Τόλη Τερζή αντιμετωπίζει στο Βουκουρέστι την Ντιναμό Κιέβου (20:00), με σκοπό να υπερασπιστεί το προβάδισμά της και να κλείσει εισιτήριο για τα playoffs του Europa Conference League!

Μετά την σπουδαία εμφάνιση και ακόμα ένα γκολ του Λουίς Πάλμα, ο Άρης κέρδισε τη Ντιναμό στην κατάμεστη έδρα του με 1-0 και απέκτησε το πάνω χέρι για την πρόκριση. Παράλληλα, έδειξε τις μεγάλες δυνατότητές του, με τον Έλληνα τεχνικό να παίρνει άριστα στο τακτικό κομμάτι απέναντι στον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Τώρα, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη για τους Θεσσαλονικείς, που θα παίξουν στο ουδέτερο Βουκουρέστι. Η Ντιναμό δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την φυσική της έδρα, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία και αυτό δίνει ακόμα ένα αγωνιστικό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους.

Ο Άρης έχει δείξει και στα τρία φετινά επίσημα παιχνίδια του, ότι δουλεύει πάνω σε ένα «σφιχτό» στυλ. Τα τρία κεντρικά χαφ τρέχουν αδιάκοπα για να καλύψουν χώρους, οι μεσοεπιθετικοί βοηθούν πολύ και δεν είναι τυχαίο ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ μέχρι στιγμής. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Τερζής δουλεύει με αυτή την προσέγγιση και ενόψει της ρεβάνς με την Ντιναμό, θέλοντας να φέρει το ματς στα μέτρα του συνόλου του. Το χαμηλό τέμπο αναμένεται να κυριαρχήσει στην αναμέτρηση και το Under 2.5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 1.69.

Από εκεί και πέρα, η εικόνα του πρώτου αγώνα «έδειξε» στον Άρη τις δυνατότητές του. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν τρομάζουν σε καμία περίπτωση με την ποιότητα της Ντιναμό και σίγουρα μπορούν να εκμεταλλευτούν το σκορ του πρώτου αγώνα για την ιστορική πρόκριση, η οποία κοστολογείται στο 1.75.

Επιπρόσθετα, οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν αρκετά θέματα στο αμυντικό κομμάτι και αν πιεστούν θα αφήσουν ακόμα περισσότερους χώρους στους επιθετικούς του Άρη. Ο Λουίς Πάλμα δεν θα… συγχωρέσει κάτι τέτοιο και το ενδεχόμενο να σκοράρει βρίσκεται σε απόδοση 4.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα