Παραδοχή μέχρι και από τον Ντέμη: “Έγιναν πολλά διαιτητικά λάθη που ευνόησαν την ΑΕΚ!” (vids)

από AllAboutARIS

Την ώρα που η ΑΕΚ προσπαθεί να καλύψει τη διαιτητική… εκτέλεση του ΑΡΗ και όσα ακόμα έγιναν στο ΟΑΚΑ, ένα δικό της παιδί έρχεται και λέει την αλήθεια όπως είναι!

Ο άλλοτε άσσος της Ένωσης σχολίασε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην εκπομπή που συμπαρουσιάζει στη Nova, κάνοντας λόγο για τραγική διαιτησία τόσο στο Ολυμπιακό Στάδιο όσο και στην Τούμπα!

«Ηταν ένα μονόπλευρο παιχνίδι. Μέχρι το 10ο λεπτό είδαμε πράγματα από την ΑΕΚ. Κυριαρχούσε. Είχε μερικές φάσεις που αλλάζαν την μπάλα Τσούμπερ – Μάνταλος – Ανσαριφάρντ με τη μία. Γίνανε και φάσεις από την ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά, μέχρι ο ΑΡΗΣ  να αρχίσει να πάρει τα ηνία του αγώνα και δεν τα έχασε ποτέ. Δε γίνεται όμως να μην έχεις ένα κόρνερ, μία τελική προσπάθεια σε ολόκληρο ημίχρονο. Η ΑΕΚ δεν είχε σχεδόν κανέναν παίκτη της σε καλή μέρα, αν εξαιρέσεις την άμυνα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την διαιτησία τόσο στον αγώνα της Ένωσης όσο και σε αυτό του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Η διαιτησία στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ ήταν τραγική. Μπορούν να έχουν παράπονα ο Απόλλωνας και ο ΑΡΗΣ. Δεν θα γίνω κριτικός διαιτησίας, μου φαίνεται σε κάλυψα. Έγιναν λάθη που ευνόησαν τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Είναι πάρα πολλά, δεν θα μπω σε ανάλυση. Αυτό είναι το σχόλιό μου. Δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω φάση-φάση. Έκανα ένα γενικό σχόλιο. Τα λάθη του διαιτητή ήταν εναντίον του Άρη. Δεν θέλω να μπω σε παραπάνω ανάλυση, δεν έχει και νόημα».

Προτεινόμενα Άρθρα