Παραμένει… ζεστό του Φεντάλ, κοιτάει κι άλλους…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η… επιχείρηση στόπερ παραμένει ανοικτή στον ΑΡΗ και χωρίς κάποιο αποτέλεσμα για την ώρα, δύο μέρες πριν τον πρώτο από τους δύο αγώνες με τη Ντιναμό Κιέβου.

Ολο το βάρος παραμένει πάνω στην κίνηση ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας, με τον Ζουαχίρ Φεντάλ να παραμένει στο προσκήνιο και μάλιστα να έχει κερδίσει έδαφος τις τελευταίες ώρες, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα τον τίτλο του… εκλεκτού της ομάδας.

Ο Μαροκινός αρέσει αλλά ο ΑΡΗΣ συνεχίζει να κοιτάει κι άλλες λύσεις από την αγορά των ελεύθερων κατά κύριο λόγο, μαζί με κάποιους που ανήκουν σε ομάδες αυτή τη στιγμή.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πότε οι “κιτρινόμαυροι” θα πάρουν την οριστική τους απόφαση ή πότε θα υπάρξει εξέλιξη. Ενδεχομένως μέχρι αύριο ώστε να δηλωθεί ένας παίκτης στις δύο αλλαγές της ευρωπαϊκής λίστας αλλά και αυτό δεν είναι πάλι σίγουρο.

Ο ΑΡΗΣ πιέζεται ξεκάθαρα πλέον για στόπερ αλλά από την άλλη δεν θέλει να κάνει κάποια βεβιασμένη επιλογή, οπότε προσπαθεί μέσα σε ένα στενό χρονικό περιθώριο να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Προτεινόμενα Άρθρα