«Πειστική η πρόταση του ΑΡΗ, υπήρξε ενδιαφέρον από Ευρώπη»

από AllAboutARIS

Όπως διαβάσατε από χθες στο AllAboutARIS ο ΑΡΗΣ είναι στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την απόκτηση του 17χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ, Κλέιτον Ντιαντί από την Espoirs de Guédiawaye. Μία κίνηση που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Το θέμα πλέον «παίζει» δυνατά στα ΜΜΕ της Σενεγάλης, όπου μάλιστα θεωρούν ως δεδομένη την μεταγραφή, κάνοντας λόγο για «πειστική» πρόταση του ΑΡΗ, παρά το ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας lequipe221sn, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο νεαρός Σενεγαλέζος διεθνής με την U17, Κλέιτον Ντιαντί, φαίνεται στα πρόθυρα να αποχωρήσει από την Espoirs de Guédiawaye κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για να ενταχθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αφού έπαιξε τέσσερα παιχνίδια και έφτασε στη φάση των 16 με την εθνική ομάδα U17 της Σενεγάλης στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ινδονησία, ο 17χρονος πρόκειται να εγκαταλείψει την νυν ομάδα του. Ο μελλοντικός του προορισμός φαίνεται να είναι η Ελλάδα.

Παρά το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον νεαρό από το Σάο Ντομίνγκος της Γουινέας-Μπισάου και έχουν κάνει μια πειστική πρόταση που ικανοποιεί τους διοικούντες την Espoirs de Guédiawaye.

Εκτός από μια απίθανη ανατροπή, ο Κλέιτον Ντιαντί αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές προπονήσεις υπό τον Απόστολο Μάντζιο».

Πάντως κάποια ΜΜΕ στη Σενεγάλη τον παρουσιάζουν ήδη ως παίκτη του ΑΡΗ:

Προτεινόμενα Άρθρα