Περνάει και πληρώνει ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Τους «τελειώνει» στην έδρα του και ετοιμάζεται για την Ντιναμό Κιέβου: Αυτό χαρακτηρίζει την πνευματική και αγωνιστική προσέγγιση του Άρη ενόψει της ρεβάνς με την Αραράτ (21:15) στη Θεσσαλονίκη.

Είναι αλήθεια πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε στο πρώτο επίσημο φετινό τους παιχνίδι. Όμως, ακόμα και έτσι, ο Άρης έδειξε τη δυναμική, την εμπειρία και την ποιότητά του, αφού σε ένα ματς ειδικών συνθηκών και… χαμηλών στροφών πήρε αυτό που ήθελε. 

Το 1-1 στην έδρα της Αραράτ με το γκολ του Λουίς Πάλμα κράτησε σε θέση φαβορί την ομάδα του Τόλη Τερζή και της δίνει το δικαίωμα να κυνηγήσει τη νίκη πρόκρισης μπροστά στο κοινό της.

Σε αυτό ακριβώς στάθηκε και ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του μετά την πρώτη μάχη με τους Αρμένιους, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Δεν είχαμε καλές αποστάσεις και δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο γήπεδό μας όμως, η κατάσταση θα είναι διαφορετική».

Ο Άρης μπορεί να κυριαρχήσει στο γήπεδό του και να… τελειώσει την δουλειά από νωρίς: Σε απόδοση 2.10 προσφέρεται το ενδεχόμενο για άσο από το ημίχρονο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Τερζής αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές και ίσως δώσει προτεραιότητα σε ένα πιο επιθετικό σχήμα. Ο Λορέν Μορόν είχε χρόνο να «δέσει» με τους συμπαίκτες του και όλα δείχνουν πως θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ, επιπρόσθετα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Κάρλσον, Πάβισιτς, Χριστοδουλόπουλος και Φεράρι. Η λογική λέει πως οι «κιτρινόμαυροι» θα εμφανιστούν επιθετικοί και θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την Αραράτ στην περιοχή της. Σε απόδοση 1.80 προσφέρεται το Over 2.5 τερμάτων.

Αν όλα κυλήσουν όπως πρέπει, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με το εκτός έδρας ματς να διεξάγεται στο Βουκουρέστι λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα