Προτάθηκε ο Ματέι Βύντρα για την επίθεση!

από AllAboutARIS

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σε λίγες μέρες και τα μέτωπα για τον ΑΡΗ είναι συγκεκριμένα.

Αυτό του χαφ παραμένει στο επίκεντρο, όμως υπάρχει και η προοπτική απόκτησης ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Άντρε Γκρέι.

Ανάμεσα στις πολλές περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί -σύμφωνα με πληροφορίες- ξεχωρίζει αυτή του διεθνή Τσέχου, Ματέι Βύντρα, ο οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Μπέρνλι, έπειτα από μία τετραετία με 97 συμμετοχές και 12 γκολ.

Πρόκειται για παίκτη με πολύ μεγάλη εμπειρία, η οποία αποτυπώνεται στις 106 συμμετοχές του στην Premier League. Γενικά έχει βγάλει το “ψωμί” του στην Αγγλία, έχοντας επίσης και 187 συμμετοχές στην Championship.

Πέραν της Μπέρνλι, στο Νησί έχει αγωνιστεί επίσης με τις Γούοτφορντ (95 συμμ.), Ρέντινγκ (80 συμ..)μ Ντέρμπι (36 συμμ.) και Γουέστ Μπρόουμιτς Άλμπιον (25 συμμ.).

Παράλληλα έχει περάσει και από ομάδες όπως Ουντινέζε και Μπριζ ενώ είναι διεθνής με Τσεχία έχοντας 44 συμμετοχές, επτά γκολ και τελευταία κλήση τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Βύντρα παραμένει χωρίς ομάδα, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο υποβλήθηκε σε εγχείρηση, λόγω ρήξης χιαστού στο γόνατο, η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά, αλλά θα είναι έτοιμος προς τα τέλη του χρόνου.

Προτεινόμενα Άρθρα