Πρόεδρος Μπάγερν: “Έληξε το θέμα του Μανέ, πλέον κοιτάμε μπροστά”

από AllAboutARIS

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Σαντιό Μανέ και τον Λιρόι Σανέ λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και την εκτός έδρας ήττα με το βαρύ 3-0 για τα προημιτελικά του Champions League.

Αυτό τουλάχιστον πηγάζει από τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Σενεγαλέζος φορ ζήτησε συγγνώμη για το χτύπημά του στον Σανέ, τόσο από τον ίδιο τον συμπαίκτη του, όσο και από την υπόλοιπη ομάδα.

Να θυμίσουμε πως η διοίκηση των Βαυαρών τιμώρησε με πρόστιμο-μαμούθ τον πρώην άσο της Λίβερπουλ, καθώς του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 500 χιλιάδων ευρώ, ενώ παράλληλα έμεινε εκτός ομάδας για κάποιες ημέρες ώστε να ηρεμίσουν τα πνεύματα!

«Αυτό που συνέβη μετά το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Ο Σαντίο Μανέ τιμωρήθηκε. Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε τον «πλήγωσε». Μίλησε με τον Σανέ, ενώ ζήτησε συγγνώμη και από την υπόλοιπη ομάδα. Τώρα κοιτάμε μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα